Saturday, March 30, 2024

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at March 30, 2024 17:00



Εάν είχατε κάποιο σοβαρό τραυματισμό και υποψιάζεστε ότι έχετε υποστεί κάταγμα σε κάποιο απ’ τα οστά του σώματος, ζητήστε άμεσα ιατρική βοήθεια!
Η κλινική Greek Orthopedic στο κέντρο της Λευκωσίας αναλαμβάνει ασθενείς απ’ όλη την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένης της Έγκωμη, που βρίσκεται σε απόσταση 9 λεπτών από την κλινική.
Αν πρόκειται για επείγον περιστατικό, μπορείτε να επισκεφτείτε άμεσα την κλινική απ’ την Έγκωμη, αλλιώς μπορείτε να κλείσετε ραντεβού καλώντας στο +357 22 552210.

Ο διακεκριμένος χειρουργός ορθοπεδικός Δρ. Γρανίτσας θα εξετάσει την περιοχή του πόνου και θα ενημερώσει τον ασθενή για τη σοβαρότητα και τον τρόπο αντιμετώπισης του κατάγματος.
Γενικά, το κάταγμα οστού (ολικό ή μερικό) προκύπτει μετά από μεγάλη πίεση, πτώση, ή τραυματισμό. Υπάρχουν διάφορα είδη καταγμάτων, ανάμεσά τους το κάταγμα καρπού, ισχίου, σπονδύλου, αστραγάλου (ποδοκνημικής), ώμου (κλείδας), και αγκώνα (ωλένης - κερκίδας).
Η θεραπεία αντιμετώπισης καταγμάτων μπορεί να είναι είτε συντηρητική είτε χειρουργική.

Κατάγματα οστών μπορούν να υποστούν άτομα όλων των ηλικιών, αφού με την πάροδο του χρόνου τα οστά χάνουν την ελαστικότητα τους και γίνονται πιο εύθραυστα.

https://ift.tt/Jpshrjx



from GMB Posts For Location "Dr Granitsas Orthopedic Clinic" https://ift.tt/xnAFuKb
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at May 01, 2024 16:01

Ορθοπαιδικός ή Ορθοπεδικός; Ποιο είναι το σωστό; Τα τελευταία χρόνια επικρατεί μια σύγχυση σχετικά με την ορθογραφία των δύο λέξεων. Η ισ...