Friday, March 29, 2024

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at March 29, 2024 16:01



Ψάχνετε για ορθοπεδική κλινική στη Λευκωσία; Η κλινική Greek Orthopedic στην πρωτεύουσα της Κύπρου, στη Λευκωσία, είναι η καλύτερη επιλογή.
Βρισκόμαστε στην οδό Γεώργιου Γρίβα Διγενή 36Β. Ιδιοκτήτης της κλινικής είναι ο έμπειρος ορθοπεδικός χειρουργός Δρ. Νίκος Γρανίτσας.

Στην κλινική, ο Δρ. Γρανίτσας εξετάζει και θεραπεύει ασθενείς με ορθοπεδικά προβλήματα, όπως κατάγματα, οσφυαλγία, ισχιαλγία, ρήξη χιαστού, κότσι, κι άλλες παθήσεις των αρθρώσεων που προκαλούν πόνο.
Αναλαμβάνει επίσης ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, συμπεριλαμβανομένης της οστεοαρθρίτιδας στα γόνατα, στο ισχίο και σε άλλες αρθρώσεις.
Πρωταρχικός του στόχος να συζητήσει και να ακούσει τους ασθενείς, κάνοντας τους να νιώσουν άνετα. Στη συνέχεια, εξετάζει τους ασθενείς και προτείνει την καταλληλότερη θεραπεία, είτε αυτή είναι συντηρητική είτε χειρουργική.
Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και απαλλαγείτε από τον πόνο στο γόνατο, το ισχίο, τον αυχένα, το χέρι ή τη σπονδυλική στήλη!

Η κλινική Greek Orthopedic του Δρ. Νίκου Γρανίτσα, στη Λευκωσία, εξυπηρετεί και επείγοντα περιστατικά τραυματισμών.

https://ift.tt/CP4Ytsm



from GMB Posts For Location "Dr Granitsas Orthopedic Clinic" https://ift.tt/AkGzFNZ
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at May 02, 2024 16:00

Η κλινική Greek Orthopedic του διακεκριμένου χειρουργού ορθοπεδικού Δρ. Γρανίτσα έχει στο ενεργητικό της πάνω από 50,000 εξετάσεις ασθενών...