Wednesday, December 13, 2023

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at December 13, 2023 13:17



Στο Ορθοπεδικό Ιατρείο Orthopedic Clinic του Δρ. Ν. Γρανίτσα, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να αντιμετωπίζετε άμεσα τον πόνο στο γόνατο. Η αρθροσκόπηση γόνατου αποτελεί μια εξειδικευμένη θεραπεία που στοχεύει στη βελτίωση της κατάστασης του γόνατος και την ανακούφιση από τον πόνο.

Η αρθροσκόπηση είναι μια χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιείται με τη χρήση ενός μικροσκοπικού εργαλείου, γνωστού ως αρθροσκόπιο. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στον ορθοπεδικό χειρουργό να εξετάσει τον γονατικό αρθρώματα με ακρίβεια και να αντιμετωπίσει ενδεχόμενα προβλήματα.

Σκοπός της Αρθροσκόπησης Γόνατου:
- Διάγνωση Προβλημάτων: Ο έλεγχος με το αρθροσκόπιο επιτρέπει στον γιατρό να διαγνώσει προβλήματα όπως ρήξεις τενόντων, φλεγμονές, και φυσιολογική φθορά του χόνδρου.
- Επιδιόρθωση Βλαβών: Κατά τη διάρκεια της αρθροσκόπησης, ο γιατρός μπορεί να επιδιορθώσει βλάβες, όπως ρήξεις χιαστών, με τη χρήση μικρών εργαλείων που εισάγονται μέσα από μικρές τομές.

Η αρθροσκόπηση γόνατος συνήθως επιλέγεται όταν ο πόνος στο γόνατο δεν ανταποκρίνεται στη συντηρητική θεραπεία. Αποσκοπεί στη βελτίωση της λειτουργίας του γόνατος και την αποκατάσταση της κινητικότητας.

Εάν αντιμετωπίζετε πόνο στο γόνατο, η αρθροσκόπηση μπορεί να αποτελέσει μια αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σας. Κλείστε το ραντεβού σας και επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση Γεώργιου Γρίβα Διγενή 36-Β, Γραφείο 103, Λευκωσία, 1066.


Learn more



from GMB Posts For Location "Dr Granitsas Orthopedic Clinic" https://ift.tt/XS3KkwR
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at June 16, 2024 16:00

Η κλινική Greek Orthopedic στη Λευκωσία, με επικεφαλής τον έγκριτο ορθοπεδικό χειρουργό Δρ. Νίκο Γρανίτσα, συνεργάζεται με το American Med...