Wednesday, December 13, 2023

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at December 13, 2023 13:14



Ο πόνος στο γόνατο είναι ένα κοινό πρόβλημα που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους σε διάφορες ηλικίες. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις αιτίες αυτού του πόνου, τα συμπτώματα που συνοδεύουν τις παθήσεις του γόνατο και τους τρόπους αντιμετώπισης που είναι διαθέσιμοι.

Συμπτώματα που Δεν Πρέπει να Αγνοούνται:
- Πόνος κατά την Κίνηση: Εάν αισθάνεστε πόνο κατά την κίνηση του γόνατο, ειδικά όταν στέκεστε ή περπατάτε, αυτό είναι ένα σημάδι προβλήματος.
- Φουσκωμένο ή Κόκκινο Γόνατο: Η φλεγμονή μπορεί να οδηγήσει σε φουσκωμένο ή κόκκινο γόνατο.
- Περιορισμένη Κινητικότητα: Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην κάμψη ή ευθυγράμμιση του γόνατο, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα.

Αν αντιμετωπίζετε πόνο στο γόνατο που επηρεάζει την καθημερινή σας ζωή, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ο πόνος στο γόνατο μπορεί να είναι ανυπόφορος και να επηρεάζει τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

👨‍⚕️ Εξειδικευμένη Φροντίδα από τον Δρ. Ν. Γρανίτσα:

Σαν ορθοπεδικός χειρουργός με εμπειρία στην αρθροπλαστική γόνατου και αρθροσκόπηση γόνατου, ο Δρ. Γρανίτσας προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα για την αντιμετώπιση του πόνου στο γόνατο.

Η αρθροπλαστική γόνατος και η αρθροσκόπηση γόνατος μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του πόνου και στην επαναφορά της κινητικότητας του γόνατου.

Επισκεφθείτε το ιατρείο μας στη διεύθυνση Γεώργιου Γρίβα Διγενή 36-Β, Γραφείο 103, Λευκωσία 1066 και απαλλαγείτε μια για πάντα από τον πόνο στο γόνατο σας.


Learn more



from GMB Posts For Location "Dr Granitsas Orthopedic Clinic" https://ift.tt/DPBpwI1
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at June 16, 2024 16:00

Η κλινική Greek Orthopedic στη Λευκωσία, με επικεφαλής τον έγκριτο ορθοπεδικό χειρουργό Δρ. Νίκο Γρανίτσα, συνεργάζεται με το American Med...