Wednesday, May 22, 2024

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at May 22, 2024 16:01



Η κλινική Greek Orthopedic στη Λευκωσία, με επικεφαλής τον έγκριτο ορθοπεδικό χειρουργό Δρ. Νίκο Γρανίτσα, συνεργάζεται με το American Medical Center (AMC) για τη διεξαγωγή των χειρουργικών επεμβάσεων.
Το AMC είναι ένα τριτοβάθμιο νοσοκομείο, το οποίο ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικής φροντίδας. Σήμερα, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ιδιωτικά νοσοκομεία της Κύπρου.

Το 2007, το περιοδικό Forbes συμπεριέλαβε το AMC ως ένα από τα 10 νοσοκομεία που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.
Οι εγκαταστάσεις του AMC σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν προστασία και άνεση στους ασθενείς, τους επισκέπτες, και τους εργαζόμενους. Το νοσοκομείο είναι 3όροφο, έχει έκταση 10,000τμ., απασχολεί 120 άτομα, διαθέτει 5 χειρουργεία και 50 κλίνες. Το κτήριο διαθέτει επίσης χώρο προσγείωσης ελικοπτέρων, για τη μεταφορά επείγοντων περιστατικών.
Εκτός από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική του, το νοσοκομείο έχει χαρακτηριστεί ως το πρώτο «πράσινο» νοσοκομείο στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή.

Αποστολή των εργαζομένων, όπως και της κλινικής Greek Orthopedic, είναι η φροντίδα και η ασφάλεια των ασθενών, η σωστή διάγνωση και θεραπεία, και τα επιτυχημένα χειρουργικά αποτελέσματα.

https://ift.tt/Gh8fm1t



from GMB Posts For Location "Dr Granitsas Orthopedic Clinic" https://ift.tt/szMhgNF
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at June 16, 2024 16:00

Η κλινική Greek Orthopedic στη Λευκωσία, με επικεφαλής τον έγκριτο ορθοπεδικό χειρουργό Δρ. Νίκο Γρανίτσα, συνεργάζεται με το American Med...