Tuesday, March 26, 2024

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at March 26, 2024 16:02



Η Λακατάμια βρίσκεται νοτιοδυτικά της Λευκωσίας. Αποτελεί έναν από τους δέκα δήμους της Λευκωσίας. Χωρίζεται σε 4 ενορίες με διαφορετικούς κοινοτάρχες, με πληθυσμό γύρω στους 50,000 κατοίκους.
Στη Λακατάμια βρίσκεται το Γραμμικό Πάρκο του Πεδιαίου ποταμού, με τον μήκους 2 χιλιομέτρων πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο, αλλά και το πάρκο του Αγίου Γεωργίου.

Ασθενείς με ορθοπεδικά προβλήματα από τη Λακατάμια εμπιστεύονται την κλινική Greek Orthopedic στο κέντρο της Λευκωσίας, μιας και η Λακατάμια απέχει μόλις 10 λεπτά από την τοποθεσία της ορθοπεδικής κλινικής.
Της κλινικής ηγείται ο διακεκριμένος Ορθοπεδικός Χειρουργός Δρ. Νίκος Γρανίτσας, ο οποίος εξειδικεύεται στην αρθροσκόπηση γόνατος και μηνίσκου. Ο έμπειρος γιατρός επιστρατεύει τις πιο καινοτόμες κι αποτελεσματικές τεχνικές για την άμεση ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της αρθροσκόπησης γόνατος είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των παθήσεων του γόνατος, χωρίς να τραυματίζονται οι γύρω ιστοί. Πρόκειται για μια αναίμακτη επέμβαση, με ταχεία ανάρρωση. Ο ασθενής επιστρέφει αυθημερόν στο σπίτι του.
Εάν μένετε Λακατάμια και πάσχετε από πόνο στο γόνατο, καλέστε τον Δρ. Γρανίτσα σήμερα!

https://ift.tt/ARIQHUl



from GMB Posts For Location "Dr Granitsas Orthopedic Clinic" https://ift.tt/nQP8B6O
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at May 01, 2024 16:01

Ορθοπαιδικός ή Ορθοπεδικός; Ποιο είναι το σωστό; Τα τελευταία χρόνια επικρατεί μια σύγχυση σχετικά με την ορθογραφία των δύο λέξεων. Η ισ...