Friday, March 15, 2024

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at March 15, 2024 16:00



Μπορεί η κλινική Greek Orthopedic του ορθοπεδικού χειρουργού Δρ. Νίκου Γρανίτσα να βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας - οδός Γεώργιου Γρίβα Διγενή 36B - όμως ο Δρ. Γρανίτσας εξυπηρετεί ασθενείς από όλες τις περιοχές της Λευκωσίας.

Για παράδειγμα, αν κατοικείτε στην Αγλαντζιά και αντιμετωπίζετε πόνο στις αρθρώσεις, δυσκαμψία, ή δυσκολία στην κίνηση, επισκεφτείτε άμεσα την κλινική. Ο πόνος σε κάποια άρθρωση, όπως στο ισχίο, στον καρπιαίο σωλήνα, στον μηνίσκο ή στο γόνατο μπορεί να σχετίζεται με κάταγμα ή αρθρίτιδα.

Συνήθως, τα χρόνια προβλήματα στις αρθρώσεις, για τα οποία η συντηρητική θεραπεία δεν είναι αποτελεσματική, χρειάζονται χειρουργική επέμβαση αρθροπλαστικής. Με το χειρουργείο αρθροπλαστικής, ο ορθοπεδικός χειρουργός αντικαθιστά την κατεστραμμένη άρθρωση.
Στην κλινική του Δρ. Γρανίτσα, η αρθροπλαστική ισχίου γίνεται χωρίς πόνο, με τη χρήση της πρωτοποριακής τεχνικής πρόσθιας προσπέλασης ισχίου AMIS. Ο ασθενής μπορεί να σηκωθεί και να περπατήσει λίγες μόνο ώρες μετά την επέμβαση.

Η ολική αρθροπλαστική ισχίου είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα χειρουργεία του 21ου αιώνα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού με τον Δρ. Γρανίτσα.

https://ift.tt/BZ7SUAG



from GMB Posts For Location "Dr Granitsas Orthopedic Clinic" https://ift.tt/9oYCNEm
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at June 16, 2024 16:00

Η κλινική Greek Orthopedic στη Λευκωσία, με επικεφαλής τον έγκριτο ορθοπεδικό χειρουργό Δρ. Νίκο Γρανίτσα, συνεργάζεται με το American Med...