Saturday, February 24, 2024

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at February 24, 2024 16:00



Ασθενείς με πόνο στην σπονδυλική στήλη ίσως πάσχουν από συμπτώματα οσφυαλγίας. Η οσφυαλγία είναι ένα πολύ συχνό ορθοπεδικό σύμπτωμα που μπορεί να εμφανιστεί σε όλες τις ηλικίες από 15 ετών και άνω.
Συγκεκριμένα, ο ασθενής υποφέρει από πόνο στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, δηλαδή πόνο χαμηλά στη μέση, λόγω:

Έλλειψη άσκησης
Κακή στάση σώματος
Ορθοστασία
Κάπνισμα
Παχυσαρκία

Στην κλινική Greek Orthopedic στη Λευκωσία, ο έμπειρος ο ορθοπεδικός χειρουργός Δρ. Γρανίτσας θεραπεύει την οσφυαλγία συντηρητικά με τη χορήγηση αντιφλεγμονωδών φαρμάκων ή μέσω τοπικής έγχυσης φαρμάκων. Ο ορθοπεδικός σπάνια προτείνει χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία της οσφυαλγίας.
Κατά τη διάρκεια των εγχύσεων, ο ορθοπεδικός χειρουργός εισάγει με μια ειδική τεχνική αναισθητικό και αντιφλεγμονώδη φάρμακα στο εσωτερικό της φλεγμονής. Η έγχυση γίνεται πάντα τοπικά, ενώ η διαδικασία επαναλαμβάνεται μετά από μια εβδομάδα.
Μέχρι τώρα, η κλινική Greek Orthopedic και ο Δρ. Γρανίτσας έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 30,000 τοπικές εγχύσεις.

Είτε βρίσκεστε στα Λατσιά ή κάποια άλλη περιοχή της Λευκωσίας, κλείστε σήμερα ραντεβού με τον ορθοπεδικό Δρ. Γρανίτσα, για να εξυπηρετηθείτε το συντομότερο δυνατό!

https://ift.tt/Nnf1Etd



from GMB Posts For Location "Dr Granitsas Orthopedic Clinic" https://ift.tt/GnswZMR
via IFTTT

No comments:

Post a Comment

Standard post published to Dr Granitsas Orthopedic Clinic at June 15, 2024 16:01

Η Έγκωμη είναι ίσως η πιο κοσμοπολίτικη και αναπτυγμένη περιοχή της Λευκωσίας. Βρίσκεται 3χμ νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της Κύπρου. Η ον...